Assalamualaikum asian mommy ✨ tumpang tanya, ni positive ke tak ye?

Yang musykil

Assalamualaikum asian mommy ✨ tumpang tanya, ni positive ke tak ye?
5 Balas

ada baca instruction dkt plastik upt tak. kalau result keluar 5-10minit tu betul la +ve. boleh cuba repeat test after 48j. if awak mmg positif pregnant upt awak akan makin terang. guna brand cb or dip n tell

2y ago

kalau belom lewat period better awak test after dh delay period okay. kadang2 hormon period sama mcm hormon hamil.

Sy check sblum period faint line mcm ni. Lps 1week check lg. test line terang lg drpd control line. 🥰 guna dip n tell. Boleh check progression line 3 hari sekali jd makin terang.

2y ago

Saya ada check lepas seminggu. Terus keluar satu line awak 🥲 musykil saya.. baik saya cuba guna dip n tell lepas ni.. terima kasih awakkk 🥰

tak

positif sdh sis

2y ago

Esoknya saya buat test naik 1 line je sis 🥲

positif