rezeki ka ne sis😍😊

Assalamualaikum semua..sy baru jer d the Asian parents ini, positive ka ne.. Ramadhan lepas baru kguguran..

rezeki ka ne sis😍😊
23 Balas

Tahniah sis... Pegi beli folic asid ya... ☺️☺️Akak pun pernah keguguran sblm, 2 kali..... 2tahun tunggu dan tunggu, akhirnya 2020 ada rezeki... Skrg dah 16w💕💕

4y ago

Apa ubt asid folik sis mkn ya

Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah. Tahniah puan. Semoga Allah permudahkan segala urusan 💞

Selalunya org lps gugur mudah mengandung semula...selamat mengandung...

positif tpi msh bru... jgn lupa buka buku pink n amalkn folic asid

Positif syg . alhamdulillah ,🤗🤗🤗

Samar sis. Repeat smggu lagi

Tahniah sis.. Jaga diri

Alhamdulillah...tahniah sia

Postive

Yup in shaa Allah 😁