Positive ke Negative

Assalamualaikum, tumpang tanya pada mumy2 yang ada experience. Ni +? sebab saya tengok line tu macam kurang jelas#ingintahu #pleasehelp

Positive ke Negative
34 Balas

sy mcm sis jugak. lgi samar sis. gatal nk test sebelum period. saja2 nk tngok. then mmg jaga makan, bedrest, tknpush buat keja rumah. alhamdulillah skrg dh 22w. bedrest, jaga makan, jgn skip folic acid ya sis. tunggu miss period, 2 week later mungkin dh boleh scan kt klinik swasta n proceed buka buku kalau dh nmpak jantung. 😍

3y ago

oo yekee sis, tahniah sis. jaga diri ye. semoga urusan sis dipermudahkan. okay sis nanti saya klinik check. terima kasih sis 😊

sebelum ni sy pun macam tu ada garis dua tapi samar , selang berapa hari period pula.. pegi klinik cek rahim kosong & air kencing walaupun naik garis samar tu doktor cakap negative.. mmm taknak mengharap dah ☺️ kebetulan period xdtg 2minggu & naik double line samar..

3y ago

insyallah sis 🥰

selalunya mungkin positive.. utk kepastian terus pergi klinik buat test ya 😊 apapun jaga diri baik2..mengandung masa pandemik sgt mencabar..

3y ago

okay sis, baik. tula kan. semoga dipermudahkan, insyallah. terima kasih 😊

InsyaAllah pregnant. Jaga diri. and be positive. nanti tunggu 6minggu ke atas utk check heartbeat☺️ Tahniah sis

3y ago

amiin.. insyallah sis. terima kasih 😊. sis pon take care jugak ye.

positive.. sbb sy rtu pn satu line kabur.. pastu bila g KK utk sahkan mmg btl sy pregnant.. btw take care ya...

3y ago

tahniah sis. alhamdulillah. mungkin saya baru lg lekat. sis pon take care jugak ye 😊 . terimakasih

Confirm pregnant. Biasanya nampk tak jelas ni, leboh kurang 3-4 minggu. Cuba check lagi dalam masa 2 minggu.

3y ago

alhamdulillah, terima kasih sis. nanti lepas 2minggu saya check lg. 🥰

Alhamdulilah…pstif 2..sy pn cmni..2kli check cmni..g klnk cnfmkn alhamdulilah positif…skrg 21weeks daa

3y ago

insyallah sis, aamiin...🥰

Positive tu. Cuma masih awal lagi. Tunggu lagi 2 minggu memang akan pekat line tu

dekat plastik utp tu dh ada arahan ,kalau double line tu means pregnant. jaga diri kay

3y ago

tu la saya tgk kt situ positive jugak walaupon 1line xjelas. mungkin saya baru lg. terima kasih sis. insyallah 😊

saya rasa positif..saya dulu pun begitu..nak confirmation boleh jumpa doktor