Kalau anda, apa jawapan yang anda akan berikan?

Ya atau Tidak? Untuk anak lelaki anda (jika ada suatu hari nanti) , ingin mengahwini seorang wanita yang saling tidak tumpah sifat dan perangainya seperti anda?

Kalau anda, apa jawapan yang anda akan berikan?
25 Balas

pastinya iya, jika itu pilihan nye, saya waktu muda memang nakal tapi semakin meningkat dewasa kita akan menjadi matang dan lebih beetanggujawab..

Saya akan pastikan ank sudah bersedia memikul tggjwp dan berdikari. Pasangan ikut pilihan ank itu asalkan pndai mengurus kan dri dan keadaan.

Tak kisah pun sbb setiap org ada pros and cons masing2 Sy sndr pn ada kekurangan,yg pnting psngn blh mencorakkan kt ke arah yg lbh baik

Hehehe.. saya biar je dia pilih pilihan hati dia.. sama ke tak sama ke lain cerita asalkan wanita yg dia pilih tu baik dan hormat dia..

Tak juga , sebb aku sendiri pun ad kekurangan dan kelebihan .. hnya nk yg terbaik dan mampu sisah senang gn dia cukup la

tidak.. sebb saya x rasa saya seorang yg baik..jadi saya nak dia dptkan yg terbaik, lebih baik daripada saya..😊

Saya takkan paksa dan atur kehidupan anak saya... Sebab saya dab suami duduk dengan mentua

yes definitely. his choice, his life. he decides what's best. asalkan bertanggungjawab.

saya tak pakse ikut keputusan dia.. janji dia bahagia dengan pilihan hatinya

ikut pilihan hati dia. siapa kita nak menghukum orang lain.