Kesihatan Mental Check-In

Hello Mommies! Bagaimana kesihatan mental anda hari ini? Anda yang mana satu? Jom kongsi jawapan anda di ruangan jawapan!

Kesihatan Mental Check-In
275 Balas

🙂I'm having a precious time with my hubby and 7 months daughter. My little one have fun alot bacause papa always with her. I'm enjoying cooking for both of them. Although it's a tought time for all of us to overcome the current situation. But the other side we are still the most blessed people. Time to strengthen bonds between family members which is the real happiness.

4y ago

Thank you Sof. You and your family too be safe and stay healthy💖

Pagi tadi sy berasa yg sgt2 negatif sj tntang kerjaya sy..la ni dh ptg sy rase amat relax dan bsyukur kerana esok in shaa allah rezeki sy lebih dimurahkan oleh Allah..aamiin..

Saya baik- baik sahaja 😐 Hari ni kena minum air gula utk kali kedua, Pening2 sekejap tapi dah okay sekarang, kena kuat utk si kecil kat dlm tu 💪🏻

Buat masa sekarang 😐 tapi hari2 😔biasa la anak lelaki 4org baru nak membesar

😄Tuhan itu penolongku. Saya sangat gembira. Praise the Lord.💖

Saya tidak lakukan yg terbaik dan perlukan bantuan dan nasihat

Sy rasa baik2 sahaja.. sbb tgh menahan sakit pinggang 😭

Semua rse ade. Tapi selalu positif supaya tak stress

😊😐😡😢😞😓 sometimes dalam satu masa

😔Dah nak due date tapi makin stress dgn kerja.