keguguran 😭

ya allah ya tuhan ku 😭 aku tak sangka ya allah di hari mulia jumaat 14/05/2021 saya keguguran untuk anak kedua hm 😭 tktahu nak cakap mcm mana doakan saya ye semoga ade rezeki yang lain semoga saya kuat harungi semua. 😌 tunggu mama di syurga ye muhammad al firdaus 😢❤️

keguguran 😭
32 Balas

Salam takziah sis.. Semoga sis kuat.. Banyak2 kan bersabar ye.. Faham sgt perasaan sis.. Sy juga mgalami perkara yg same beberapa kali.. Semoga kita semua dikurniakan rezeki zuriat di mase akn dtg.. Aamiin Aamiin Ya Rabbal Alamin.. Jage diri elok2 ye sis.. Berpantang dulu.. Bg rahim sihat balik.. InsyaAllah nanti ada rezeki baru.. Aamiin..

3y ago

2 minggu je..