keguguran 😭

ya allah ya tuhan ku 😭 aku tak sangka ya allah di hari mulia jumaat 14/05/2021 saya keguguran untuk anak kedua hm 😭 tktahu nak cakap mcm mana doakan saya ye semoga ade rezeki yang lain semoga saya kuat harungi semua. 😌 tunggu mama di syurga ye muhammad al firdaus 😢❤️

keguguran 😭
32 Balas

Salam Takziah sis.. kuatkn semangat.. sy pn bru ggur bln 3 lepas.. Moga ada rezeki kita selepas ne..

inalillahiwainnalillahirojiun... sabar yew.. sme la sy gugur usia kndungan 11weeks...

Allahuakbar. Takziah awak. Anak syurga. Semoga Allah beri rezeki zuriat lagi untuk awak

3y ago

insyaallah amin ya Rabbal Alamin 🤲🥰

SBR kak InshaAllah semogah secepat DPT lagii amiin iya allah Allahuakbar ❤️

kalau kita gugur 6week tp still rasa alahan tu normal ke ? alahan tk hilang

Salam Takziah, in shaa Allah semoga lepas ne ada rezeki lagi . Jaga diri puan..

3y ago

terima kasih doakan saya insyaallah semoga kite semua ada rezeki selepas ni 🥰

salam takziah kak . sabar byk2 semoge ade rezeki laen lepasni ☺️

3y ago

amin ya Rabbal Alamin 🤲🥰

semoga Allah SWT permudahkan segala urusan awk Aamiin

Salam takziah..insyallah pasti ade rezeki lain nnti

sabar Ya sis,sy pun sama jg kgurguran bulan 3 tu,,

3y ago

Ya sis, Terima kasih sis pun sama jg Ya