Anak 3 bulan jatuh katil…

Ya Allah.. seriau saya tadi.. saya tertidur bila menyusu dia.. tiba2, kedebuk bunyi.. tengok2 dia jatuh meniarap!! Katil paras lutut, bawah tu ada carpet tebal.. dia nangis skjp je..saya agah2 dia gelak2 10min macamtu sy susukan dia balik, skg dia tidur.. benjol @ bengkak setakat ni takda..😌

2 Balas

pantau anak.. if lepas jatuh dlm tempoh 24 jam, ade muntah pergi cek ok