38mingggu 1hari

Assalamualaikum semua 🥰 Harini saya 38 minggu 1 hari due date 11/10 masih tak ada keluar tanda lagi. Doakan saya Siti Nor Aishah Binti Abdullah dipermudahkan segala urusan bersalin , semoga ibu dan baby selamat, baby keluar sihat, bersalin normal tanpa sebarang koyakkan mahupun jahitan dan kurang rasa sakit. Aamiin ya Rabbal alamiin🤲🏻🤲🏻 Doakan saya, lebih 40 orang yang doa , InshaAllah dimakbulkan. Saya juga doakan semoga ibu2 yang menanti hari untuk bersalin dipermudahkan urusan bersalin , selamat ibu & baby 🫶 Yang masih belum diberikan zuriat akan diberikan zuriat kelak InsyaAllah . Aamiin ya Mujib 🤲 Terima kasih semua yang mendoakan semoga Allah permudahkan segala urusan kita dan doa-doa yang baik berbalik kepada kalian semua . InshaaAllah Aamiinn🤲🏻♥️ ‎لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ ‎آمِيْن يَا رَبَّ العَالَمِيْنَ Rabbi yassir wala tu'assir🤲🏻

15 Balas

Semoga dipermudahkan urusan awak dan baby. Saya 38w3d dah bersalin 25/9 haritu. Due sepatutnya 7/10. Alhamdulillah dah selamat selesai walaupun emergency czer, tak dapat normal sbb ketuban pecah & baby dah fetal distress. Kelam kelibut kena tolak katil naik OT room.

7mo ago

terima kasih sis. wahh beza 4hari je due kita. takpe sis yang penting sis dengan bby selamat 🫶

Waalaikumussalam. Semoga d permudahkan segala urusan 🤲.. Sama due 11/10 tpi ada keluar plek coklat. Tak tau tu normal ke tak first pregnancy.. doakan sya shermalyn sabirin semoga d permudahkan segala urusan

7mo ago

terima kasih sis 🫶 sis tak pergi hospital check? risau bby ada apa apa. macam saya bby ok je gerak dah masuk laluan cuma tak ada tanda lagi nak bby nak keluar. moga kita dipermudahkan urusan bersalin 🤲

waalaikumsalam . due date kita samaa sis🫰🏻 sama jugak masih tak ada tanda2. semoga dipermudahkan urusan sis dan kita semuaa. aminn ❤️ doakan saya jugak 🥰

Aamin, semoga doa sis dimakbulkan.. Doakan saya juga selamat bersalin normal dgn mudah tnpa koyakan & jahit.. saya due 13/10, juga tk ada tanda2 lg😅

7mo ago

sy pun due 13/10, sy doakan awk dipermudahkan urusan bersalin. sama2 kita kuat kan semangat sewaktu bersalin nanti

Wasalam sis. Sama la kita ya,due date sama & masih blm ada tanda² jugak. Semoga dipermudahkan buat sis&baby. Selamat semuanya. Doakan sy juga ya 🤲🫶

moga dipermudahkan puan 💕💕 saya due 9/10 tapi Alhamdulillah dah bersalin secara normal pada 27/9/2023 @ 12.54am 💕💕

7mo ago

terima kasih sis. alhamdulillah tahniah sis selamat berpantang 🫶

‎آَمِيّـٍـِـنْ... آَمِيّـٍـِـنْ يَآرَبْ آلٌعَآلَمِِيِن

Semoga dipermudahkan urusan awk.Sy due 15/10 tp kn serah diri 11/10 sm2 kt kuatkan semangat

due date kita same , semoga dipermudahkan urusan sister 🙆🏻‍♀️❤️

7mo ago

insyaAllah aamiinn ya mujib 🤲 moga kita sama sama dipermudahkan untuk bersalin dan ibu bby sihat 🫶

smoga urusan awak dpermudahkn 🙏🏿