Alahan muntah

Ya Allah.. first time rasa alahan ni.. makan ja muntah perit nyaa rasa.. baru tahu hebatnya penangan alahan muntah ni.. 😭😭😭 kuatnya ibu2.. selalu muntah2 ni hilang bila ya 😭

2 Balas

Depend pada org juga awak. Mcm sy, sampai bersalin baru hilang alahan tu. Dan morning sickness sy Sgt lah teruk keluar masuk toilet byk kali dlm sehari tu. Tp apa kan daya terima sahaja. Elok baby keluar, terus rasa badan normal semula dan lega sgt2...

depends. ada yang stay sampai habis pregnancy, tapi jarang. selalunya masuk trimester dua banyak reda.