Induce

xpsl psl lak doc kata 14ari bln ni kne pkse brsalin . mse tu dh 37week tepat . sape prnh kne induce ? bole xshare pengalamn mommy2 . sy bru prtame kali ?

8 Balas

good morning , sy dah 37w5d 🥰 syukur alhamdulillah pgerakan baby active . doktor kata jaga2 sja tanda nak bersalin spt sakit contraction yg kerap spt 10/5minit dalam sejam . jika pecah air ketuban or keluar lendir yg bcampur darah blh terus ke hospital. ni anak sy yg kedua , anak pertama dulu sign labor mmg sakit contraction duluan. nervous pula yg kedua ni 🤗😅