Induce

xpsl psl lak doc kata 14ari bln ni kne pkse brsalin . mse tu dh 37week tepat . sape prnh kne induce ? bole xshare pengalamn mommy2 . sy bru prtame kali ?

8 Balas

Selalu kena induce bila kandungan lebih dari 41weeks . sis ada kencing manis ke?

5y ago

sy da xd mse dh sis . lg 2ari je sy di rumah . 13 ni dh kne thn wad . ahaha . sy mmg aktif pon last2 tris ni . lg2 nk tau kne induce plak . lg la aktif sy brgerk sne sni buat krje rumh . brsih kn habuk2 sgale . prnh memnjt batu bata d sungai2 tpi suami pimpin la sbb risau trgelincir licin kn . brsame suami tu nk kata kerap tu xd la . tpi ad la dlm 3ari 1kali brsame sbb sy rse da xslesa . mungkin faktor perot da besa n rangsangn kurg bile bby da msok laluan kn . jdi xd slera nk brsame sgt . ahaha 😂 arap cpt jela bukaan . sbb sy ni ank ke 3 preggy . sy ank ke 2dlu pon contrction bukaan xlame . sakit ptg tu sblm magrib dh kelua bby . Alhamdulillah .