kehendak suami

Xpe ke kalau kite ikut kehendak suami selepas habis pantang 44 hari?? ..

2 Balas

Tataw la dia boleh tahan ke tak 44hari . Dalam sarat mcm ni pun dok mntak tiap malam . Dari first pgnant sampai nk beranak dh ni still on lagi bersama

Sebaiknya 100hari. Jika suami leh thn. Tpi jika sis rasa sis dh elok bahagian dlman boleh ja. 😗😗Ikut sis lah 🤭

5y ago

Kalau sy, dr awal sy dh kurgkan bersama husband time pregnant. Latih dia puasa awal2 😂😂