Private question

Maaf nak tanya ibu2 yang baru habis pantang 44 hri, pantang untuk berasama suami berapa lama ya?

12 Balas

100 harilah sebaiknya.. 100 hri pun doc cdgkn jg. bidan pun cdgkn. klu xboleh tgu sgt on je lah. tp pstikan ada perlndungan. xnk la nti ada yg mengadu.. baby bru skian bulan dah upt positif lg. lpstu #ibubuntu

Atas pada badan sis . Dh 100 hri pn bdan sy xbleh trima lg . Dh ckup sthun bru bleh trima . Tu pn nasib pjj dgn suami

depends pd diri sndri.. klo rse luka dh kering n baik... boleh jek...

Saya tak sampai 100 hari pun sudah bersama, tengok badan sendiri sis

smoga bermanfaat😁

100 hari tapi depends pada badan sis juga.

selalunya pntg bersama suami 100 hari 😊

Saya tak sampai 100 hari takpa ke

100 hari