bila penyakit M dh dtg.....

xlarat dh nk g kje....berat dh rasenye...masuk kje pukul 8 blom start buat kje lg dh pk bila nk pukul 5 ni...nk balik....hahhaha....

2 Balas

Sama la.. Sy pn xsbr nk blk rmh.. Kdg2 rsa nk jd housewife je.. Tp byk komitmen.. Kna la kja jgak.. Hehe

5y ago

tau xpe...rase nk brenti kje...tp keadaan ekonomi x brape baik...sabo je la

Sama laa.. Duk pikir nk cuti brsalin brbulan2 dh ni.. Pdhal bru 24 week..😁

5y ago

24 tu awal lg....hehhee...tp rase xsaba dh nk rehat2 kat umah....