berat...

Hbs brpantang pn berat x byk yg trun...nk berat ideal mcm yg dlu...nk body dlu...agk² blh x nk trun berat dlm 6kg lg?cmne cara....dh la kje nnt mkn fast food sbb kje kt mcd...adoii

1 Balas

Hehe kerja mcd cemana nak elak ye dak 😅 just elakkan minuman bergula, and breastfeed baby selalu/cari masa pump time kerja. I just pump susu every two hours and now berat lagi kurang dari sebelum pregnant.

5y ago

La..untungnye berat mkin kurang...mslh sy plk bby full fm...huhu