8bulan lebih dah

X berasa dh makin dekat due ... Skrg ni,tiap2 hr nk mbuang...sakit perut nak mbuang...ada juga sakit ari-ari kejap...lepas tu,perut sbelah kanan sakit kejap,pastu hilang..sbelah kiri pula sakit,pastu hilang.. Cmtu ke rsa kontraksi ?? Tp xda la skit sgt,cuma x selesa..rasa bby mngeras..ada rsa ccuk2 sikit...kdg2 je..cuma skrg ni ,mesti tiap hr skit prut nk mbuang..kalau bab kencing tu,mmg stiap stgh jam nk kencing..kdg2 x smpi stgh jam,kencing lg..penat juga nk bngun..tp happy sbb baby dlm tu aktif sgt...♥😇 Ada x yg mngalami ??#firstbaby Kongsi2 pengalaman kita

9 Balas

sama laa due bulan 8 ni semua yang sis tengah alami sy pun tengah alami skrg 😂 kadang tu sakit sengugut jgk kan.. yg penting baby ok ☺️