trying concieve

WRONG DATE?. assalamuaalikum momyss . tdi kite pegi scan...ikutkn kiraanya dah 6 minggu 5 hri..ni hari dr detect bru 5 minggu....kata dr wrong date😅...persenyawaan lambat ktnye...ada tak momys kt sni berpengalaman macm saya.....emm nk risaww xde lah rasaa risw.😅😅

trying concieve
2 Balas

Memang akan ada jadi macam tu pun. Persenyawaan lambat. Macam saya bila buat check up dekat kk beza seminggu lambat. Tapi size baby okay je ikut minggu. Beza sikit je takda effect.

4y ago

owh yee ke sis..baik baikk .trimeksih ye....hehehe maklom lh firstime.

Sama mcm sy sis. Sbb irregular period susah nk kira date 😅 sis last period bila ye

4y ago

bulan 5 ritu..14hb5.