Due date 11/5

Hi ada tak ibu2 kt sni due 11/5? Masih belum ada tanda2 bersalin, pergerakan baby semua normal..cuma risau bila dia nk keluar ni 😅 adakah kena beranak paksa ?? Kalau tak bersalin 11/5 ni kena pergi kk untuk scan #firstmom #firstbaby

7 Balas

saya due 17/5 still takda tanda2 sama jugak kalau masih belum bersalin 17/5 ni kena pergi kk untuk scan, tapi doc ada bagi extra seminggu due 24/5

Due sy dh lpas 9 hri bln tp bby xnk kluar.. 10 gi serah dri. Tp docter sruh blik xde tnda apa2 dia sruh blik.. Klu ad sakit bru dia sruh dtg..

Saya due 23/5. Sama la takda langsung tanda bersalin. Just sakit2 perut n mild senggugut je. Tapi saya dah dapat surat utk induce on 16/5 😊

Macam saya tk smpai due un kenaa beranak pkse sbb keluar darah and contraction non stop .. alhamdulillah salin normal

Samala due date 11/5 jgk. Masih belum ada tanda2 lagi. Semoga dipermudahkan segala urusan kita semua.

12mo ago

insyallah amin semoga dipermudahkan urusan sis ye 🤲😊

Saya due 11/5 . Bersalin 28/4 masa 38w , induce ubt due to masa pregnant ada hypertension . 😊

sme la kite .. dh dpt tarikh serah diri hri rabu mggu depan klau xbrsalin lg

12mo ago

wahhhh yeke...kita esok bru nk pi klinik scan...sis dh start cuti ke atau suri rumah