Ada yang Due date 16/3

Hi mommy, sape kt sni due date 16/3 tp xde tanda2 nk bersalin lg? Ad pape tips x utk cepatkan bersalin? Tkut over due je ni.. 🥲

6 Balas

saya due 17/03 tapi kena serah diri esok, 02/03 sbb ada gdm. masih belum ada tanda lagi dan ikhtiar saya 5-6hari sebelum serah diri, banyakkan berjalan & makan kurma + majerin 2x sehari. nak jalan itik tak mampu sebab paha dah besar 😅 harap semuanya okay jela walaupun induce.

2mo ago

semoga dipermudahkan sis..

saya due 17/3 sama la dekat2. tak de tanda lg tp dh start sakit area tulang pinggul, nurse ckp perut dh jatuh. ada GDM jugak, doktor x bg overdue. by 16/3 kalau xde tanda lg dh kne pg hospital dh. moga dimudahkn urusan kita semua InsyaAllah. chaiyokk mommies♥️

2mo ago

Semoga dipermudahkan.. Amin

Saya due 24/3 . Sama takde tanda2 lagi . Tapi kerap mengeras

2mo ago

semoga dipermudahkan.. 𝙰𝚖𝚒𝚗₃

11/3 dan masih tak ada tanda tanda 🥺💪🏻

2mo ago

semoga dipermudahkan..

sy 4/3 baby masih santai di posisi 🤯

2mo ago

Allahu.. Sy ad bca tips kena kerap bersama suami dan bykkan berjalan.. Semoga dipermudahkan ye..

sy due 14/3 pun belom ada apa² tanda

2mo ago

Sy ni dah start berjalan keliling umah.. Hope ad perkembangan la.. 😅