Kalau ini bilik si comel anda...

Wowww cantiknya bilik anak kemas teratur macam ni kan😍 Kalau diberi pilihan boleh petik jari nak bilik macam bawah ni kan... Bilik mana satu pilihan anda untuk si comel ya?🤩

Kalau ini bilik si comel anda...
119 Balas

Dua2 saya minat. A ni bagi sy warna yg nampak dewasa sikit kalau B sesuai sgt utk newborn kanak2 sbb warna dia cerah mata anak pun cepat terpikat🌈

Dua dua cantik tapi saya lagi suka yang B sebab sesuai untuk bayi ada warna warni dan nampak lagi ceria

Pilih B sebab nampak ceria dan menarik minat anak2 dengan warna dan dekorasi sesuai.

B..ceria Dan sesuai dengan mood anak yang sukakan warna..mak pun Suka❤️❤️

A tapi tak nak ada rocking horse tu sbb selalu ada dlm movie seram 😅

A.simple decorations 😍😍🥰👍🏻

A masa newborn B masa dh mula merangkak

B sebab dekorasinya nampak ceria

Nombor 2.Lebih Ceria😀👍🏻

B more cheerful colorful 🥰