CHRITSMAS GIVEAWAY: Jawab Trivia & Menang Botol Susu MAM!

WOW, tinggal 2 hari sahaja lagi! Giveaway hari ke-7 kami nak beri anda botol susu dari MAM. Jawab trivia mudah dan jangan lupa sertai di sini ya: https://community.theasianparent.com/contest/jawab-trivia-menang-botol-susu-dari-mam/1774

CHRITSMAS GIVEAWAY: Jawab Trivia & Menang Botol Susu MAM!
172 Balas

Jawapan : B) Rata MAM Teat mempunyai bentuk rata yang unik yang sesuai dengan sempurna di dalam mulut bayi untuk perasaan yang biasa

Jawapan : B (Rata) MAM Easy Start Anti-Colic Bottle didatangkan dengan bentuk simetri RATA yang unik menyerupai puting payudara ibu.

MAM Easy Start™ Anti-Colic Bottle didatangkan dengan bentuk simetri ________ yang unik menyerupai payudara Ibu. Jawapan : B . Rata

Jawapan Trivia : B MAM Easy Start™️ Anti-Colic bottle didatangkan dengan bentuk simetri rata yang unik menyerupai payudara ibu.

Jawapan : B (RATA) MAM Easy Start Anti-Colic Bottle didatangkqn dgn bentuk simetri RATA yg unik menyerupai payudara ibu. 🤱🏻

Answer : B. Rata MAM Easy Start™ Anti-Colic Bottle didatangkan dengan bentuk simetri (Rata) yang unik menyerupai payudara ibu.

Jawapan: B MAM Easy Start Anti-Colic Bottle didatangkan dengan bentuk simetri rata yang unik, menyerupai payudara ibu. Tq MAM !

A Lengkung Anak sya 2 org memang guna botol susu dari MAM, baby yg ke 3 ni pun.. akan guna botol dari MAM.. due bulan 3 nanti..

Answer B : RATA MAM Easy Start™M Anti-Colic Bottle didatangkan dengan bentuk simetri RATA yang unik menyerupai payudara ibu.

Jawapan : B. Rata Botol susu MAM menjadi botol susu kegemaran anak ke 2 saya. Ianya banyak membantu proses penyusuan anak saya