❤️‍🔥 Stroller PERCUMA Untuk Anda dari Samu Giken!

😲🤩 WOW! Siapa je yang tak suka bila ada produk FREE, betul tak? Jadi, anda WAJIB sertai peraduan mudah ini jika ingin bawa pulang Multifuction 2 Way Stroller dari Samu Giken ini! Cepat, sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contests

❤️‍🔥 Stroller PERCUMA Untuk Anda dari Samu Giken!
877 Balas

Jawapan saya A. Hai ini adalah my 1st baby and my 1st time join the Asian parent group. Saya sangat teruja dengan apps ini banyak ilmu yg boleh saya dapati. Banyak kawan kawan baru dan banyak pengalaman mereka yg boleh yg ambil iktibar. Kandungan saya baru 2 bulan. Semoga ada rezeki buat baby saya.

Jawapannya adalah A Dengan penuh kegembiraan, saya menyertai petandingan meneka bayangan yang dianjurkan oleh TheAsianParent & Samu Giken! Saya amat bersemangat menyertai komuniti yang dinamik ini. Terima kasih kepada TheAsianParent & Samu Giken kerana memberikan ilmu dan peluang ini kepada kami.

Jawapan saya adalah A Saya sudah follow ig theasianparent_my dan samugiken pada 14 jan 2024 Ig saya adalah amirahct_ Saya suka stroller ni sebab memudahkan ibu bapa dan sangat mementingkan ciri2 keselamatan dan keselesaan yang tinggi. In shaa Allah, sangat bermanfaat untuk saya dan baby nnti.

Jawapannya adalah - A done follow @theasianparent_my dan @samugiken done sertai 'Pertandingan' di aplikasi theAsianparent da lama join contest Samu Giken tapi masih belom ada rezeki. semoga kalini ada rezeki dapat menang Multifunction 2 Way Stroller dari Samu Giken untuk anak saya 🥰 aamiin

Answer : A Samu Giken Multifunction 2 Way Stroller Extra Safety 360 Rotating, Model: XFLIP-360 Features The chair rotates 360 degrees for 2 ways - Large seat compartment with higher backrest to help baby sit comfortably The chassis is made of alloy and powder coated firmly and luxuriously