❤️‍🔥 Stroller PERCUMA Untuk Anda dari Samu Giken!

😲🤩 WOW! Siapa je yang tak suka bila ada produk FREE, betul tak? Jadi, anda WAJIB sertai peraduan mudah ini jika ingin bawa pulang Multifuction 2 Way Stroller dari Samu Giken ini! Cepat, sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contests

❤️‍🔥 Stroller PERCUMA Untuk Anda dari Samu Giken!
877 Balas

Jawapan A. Ig : sya_aira47 Done follow kedua2 ig . Semoga ada rezeki anak pertama sy Marwa Zulaikha berumur sebulan tuk menang stroller cantik ni dr theAsianparent ❤️🌸

Jawapan : A Done follow Theasianparent & samu giken✅ My ig : seseliajm Hi saya berasal dari sabah! Semoga ada diberi peluang untuk memenangi hadiah ini teringin sangat😍

Jawapannya adalah A. Ig : dhiaafina_salman Done follow : ✅ theasianparents_my ✅ samugiken Semoga ada rezeki Hariz anak saya berumur 5bulan

Jawapannya A. Done folle the asianparent dan samugiken. Semoga ada rzeki sy dan baby utk ank yg first ni. Mommy to be. Thankyou theasianparent byk bagi input utk sy dan suami.

jawapan : A kalau dah tertulis rezeki itu tak ada, kita terima dengan hati terbuka.. kalau dah tertulis ini rezeki kami.. Alhamdulillah, 🤲. semoga kita berlapang dada ...

Hi,saya pilih jawapan untuk soalan ini adalah A Done Follow theAsianparent dan Samugiken Semoga ada rezeki anak-anak untuk merasai barang branded kali ini. Terima Kasih.

Jawapan saya adalah A. It would be nice if i win this contest. Best sangat boleh buat 2 way stroller ni. Surely will review the product and tag the brand on instagram 😍

Jawapan: A Done Follow & Share ❤️ Semoga semua ibu2 dimurahkan rzki, anak2 sihat, kandungan sihat, dipermudahkan proses bersalin dan keluarga sentiasa bahagia❤️🤝

Jawapannya adalah A My ig; hazwaniiffah Done follow samugiken dan theasianparents_my on ig Semoga terselit rezeki anak soleh memenangi stroller terbaru keluaran Samugiken

Bayangan yang paling tepat ialah bayangan A. done follow @theasianparent & @samugiken. Semoga ada rezeki anak2 bertuah saya.. tengah mengandung anak yang ketiga 😬