❤️‍🔥 Stroller PERCUMA Untuk Anda dari Samu Giken!

😲🤩 WOW! Siapa je yang tak suka bila ada produk FREE, betul tak? Jadi, anda WAJIB sertai peraduan mudah ini jika ingin bawa pulang Multifuction 2 Way Stroller dari Samu Giken ini! Cepat, sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contests

❤️‍🔥 Stroller PERCUMA Untuk Anda dari Samu Giken!
877 Balas

Jawapan saya ialah A. Saya doakan saya menang sebab saya penat dukung anak 🤣🤣 dengan ada bantuan stroller hebat ni, saya lebih happy with new baby 👍🏼👍🏼

JAWAPAN : A Done follow @samugiken & @theasianparent di instagram (@xfatinliyanax) Hehe semoga ada rezeki baby April saya ni. Tinggal 1 je lagi takde, stroller 😁🥰

Jawapan - A Done follow ig ✅theasianparent_my ✅samugiken My ig: ffyza.eff Semoga ad rezeki utk anak pertama sya utk gunakan 2 ways stroller dari samu giken 🥰

Jawapannya A. Done follow theasianparents_my dan samugiken ☺️ Ig : tyrahkhalid Semoga ada rezeki untuk anak saya menang stroller by samugiken ni 🤲🏻☺️

Jawapan saya ialah A. 🥰🥰🥰🥰🥰😊☺️😊 Done follow My IG:Eykin_nura Semoga ada rezeki baby saya untuk menggunakan 2 way stroller dari samu giken.

Jawapan : A 😍 Done Follow : ✅theasianparents_my ✅samugiken Semoga ada rezeki baby princess saya ♥️ Aamiin, In shaa Allah 🫰🏻 Ig Owner : nsyeraharis

Jawapan saya adalah A 😍🥰 Done follow kedua dua IG 🫶🏼 Stroller samu giken pilihan ramai, sesuai untuk membawa anak berjalan jalan. Semoga ada rezeki 😍

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera. JAWAPAN : A Sudah follow account Rasmi di Instagram 😍 Semoga ada rezeki untuk anak pertama ni. InsyaAllah amin 🤲🏻

Answer :A done follow samugiken and the asian parent. like to use the app of the asian parent since first child..Easy for me to know the growths of my child. ❤️

Jawapan: A Done Follow: ✅theasianparents_my ✅samugiken IG: @pheksan First time pregnant dalam maternity age. Harap-harap ada rezeki supaya memudahkan saya.