❤️‍🔥 Stroller PERCUMA Untuk Anda dari Samu Giken!

😲🤩 WOW! Siapa je yang tak suka bila ada produk FREE, betul tak? Jadi, anda WAJIB sertai peraduan mudah ini jika ingin bawa pulang Multifuction 2 Way Stroller dari Samu Giken ini! Cepat, sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contests

❤️‍🔥 Stroller PERCUMA Untuk Anda dari Samu Giken!
877 Balas

JAWAPAN SAYA IALAH : A DONE FOLLOW @theasianparent_my @samugiken @vipasianparent Semoge ada rezeki buat baby aqil untuk pakai produk samu giken.Tq theasianparent_my and @samugiken

Jawapan saya adalah A - apple semoga ada rezeki untuk anak bertuah saya ni.. dah banyak jenis try tp anak saya taknak duduk dlm tu..maybe dgn dpt stoller ni dia mahu duduk lama dlm tu..

Jawapan yg betul adalah gambar A. Done follow ig the asian parent & samu giken.. thank you anjurkan contest yg best..semoga ada rezeki sy utk menang stroller yg awesome ini🫶🤲🏼

Jawapannya adalah A. Ig :ct fasihah Done follow : ✅ theasianparents_my ✅ samugiken skrg sy prgnant 26week,due 21/4, smoga ada rzeki bby sy,aminn3

Jawapan saya A. Moga ade rezeki baby.. Samu Giken Terbaikkk.. Selalu tengok barang baby jenama samu giken.. Tapi belum ade rezeki untuk membeli.. Moga ada rezeki saya nanti.. Amin..

Jawapan bagi soalan di atas adalah A. Done follow account ig the asianparent & account ig samugiken ig account : atiqah_lah. Semoga terselit rezeki buat anak saya yg berusia 2bln ++.

Jawapannya adalah A ✅ ig: theasianparents_my ✅ig: theasianparents ✅ig: samugiken Semoga ada rezeki buat anak teruna MUHAMMAD NAAIL RIZQIN 🤲🏽 إن شاء الله amin

jawapan A done follow samu Giken and the Asian parents semoga ada rezeki baby saya dapat stroller 2 way dari samu giken.ini bakal permudahkan saya ketika bawa baby saya jalan2

Hi! Done follow instructions by following @theasianparent_my and @samugiken on instagram. The answer for bayangan yang tepat is definitely A. Thank you and have a nice day ☺️

BAYANGAN YANG BETUL= A Dari anak first dah follow theasiantparent &samugiken Semoga ada rezeki sy dpt stroller plg cun ni,sbb blum ad lg stroller mcmni.🤲🏻🤲🏻🤲🏻