❤️‍🔥 Stroller PERCUMA Untuk Anda dari Samu Giken!

😲🤩 WOW! Siapa je yang tak suka bila ada produk FREE, betul tak? Jadi, anda WAJIB sertai peraduan mudah ini jika ingin bawa pulang Multifuction 2 Way Stroller dari Samu Giken ini! Cepat, sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contests

❤️‍🔥 Stroller PERCUMA Untuk Anda dari Samu Giken!
877 Balas

Jawapan adalah A 😍 kali kedua join contest stroller dr samu giken ni.. semoga kali ni rezeki menyebelahi mommy Aleena & Aura 🤲🏻 Terima kasih TAP slalu anjurkan giveaway utk para parents..

Jawapan: A Already following Instagram @theasianparents_my and @samugiken.. Ig account saya @nurizatie.ismail Semoga ada rezeki my rainbow baby, anak saya yang baru lahir 10 December 2023 ❤️

Jawapan A Samu Giken Multifunction 2 Way Stroller Extra Safety 360 Rotating Xflip 360. Ig: ndyawm_ Semoga ada rezeki anak saya. Belum pernah menang peraduan dari apps ni since follow 2019.

Jawapan adalah A Barang² dari samu giken semuanya berbaloi 😍 semoga ada rezeki dapat stroller 360 idaman ni. semoga nama syikin terpilih dalam pilihan rawak.. saya PUTAR RODA itu 🤭🙈

A…..first time jd Ibu… preggy … mmg Apps TAP inilh yg paling banyak membantu from A to z… dari Brg2 ibu smpailh ke baby dh lahir Alhamdulilah….Samu Giken the BEST … 🫶🏻🫶🏻

Jawapan A. Sebab memang itu bayangan dia. Moga ade rezeki utk bby debab saya. Saya dah tak larat nk dukung nih. Otot saya dh timbul. Org lain berpantang badan slim. Tp saya lain. Ok terima kasih

Jawapan A Dh banyak brand samu giken saya cuba semuanya superb & brg tahan lama lasak . Design ekslusif sngt . Smoga terselit rezeki baby tk lama lagii bakal bersalin . Done ikut smua step .

Done follow ✅ theasianparent_my & samugiken Ig: nfrh_faa Bayangan yang tepat : A Stroller samu giken XFlip 360 Multifunction 2 way stroller Semoga ada rezeki baby boy saya 3 bulan 💙

Jawapannya A. Terima kasih kerana memberi peluang kepada kami untuk menyertai pertandingan dengan hadiah yang diidamkan setiap ibu🥰. Done follow theasianparent_my & samugiken✅😍

Jawapan adalah A Done follow ig: samugiken dan ig: theasianparent_my Semoga ada rezeki buat anak saya Daniyal ❤️ stroller ini pasti berguna untuk anak saya Ig saya: noorfararahman