buku pink

why klinik swasta tk blh buka buku klinik??? knp kena buka dkt kk juga?? dah lh dkt kk tu brtimbun org?? stress nya?

5 Balas

Call dulu clinic tanya boleh buat buku merah tak sebelum dtg. Actually byk je clinic boleh bukak buku merah wlupon bknlah sebijik buku merah dekat kk tu. Ada certain clinic yg ambik je semua ibu yg ada masalah masalah kesihatan semasa pregnant, ada clinic pulak akan tolak then suruh ke kk jugak.