buku pink

why klinik swasta tk blh buka buku klinik??? knp kena buka dkt kk juga?? dah lh dkt kk tu brtimbun org?? stress nya?

5 Balas

Sis nak bersalin kerajaan atau swasta... Klu nak bersalin swasta.. x perlu pun buka buku pink. Saya semua anak x de pun buka pink

5y ago

Klu bersalin swasta... Hospital akan sediakan borang Dan senarai semak utk persediaan pendaftaran nama anak nanti... Dpt borang Dr hospital terus ke jabatan pendaftaran negara dgn bawa dokumen sokongan lain... Utk checkup pula.. hospital akan bg buku appointment utk checkup...