mommy sleep

which do u prefer,, left behind or right behind.. does it show the baby's gender.. orang tua2 katalah.. share plz..

9 Balas

Masa anak first perempuan lepas 'bersama' saya selalu mengiring ke kanan..masa anak kedua lelaki kerap mengiring ke kiri..sekarang ni yang ketiga kerap mengiring ke kiri..dan instinct saya gender anak yg ni lelaki..tpi saya tak scan gender lagi..tpi dapat rasakanlah..tak tahulah betul ke tidak..ini semua rezeki dari Nya..

6y ago

nak percaya 100% pun xelok sgt org kate..sbb smua ni takdir..mungkin scara kebetulan je kot sya buat mcm tu

First time dgr myth ni, tapi based on apa yang i baca, mommies kena sleep on left side, baru ada good blood flow utk baby☺️ tapi i selesa tido sebelah kanan😂

Masa pregnant dulu tidur belah kiri, org tua2 kata baby boy, tak sangka betul baby boy. Mungkin kebetulan jugak kot. Entahlaa 😂

Nothing works for me. Sometimes i need to lie on my right side. Sometimes i need to lie on left side. Everywhere hurts 😂

right is a girl left is a boy

6y ago

wow.. tq 4 sharing

Apa maksud left behind right behind. 🤔

6y ago

sleeping side.. mommy prefer mengiring ke kiri or ke knn?

🤔🤔🤔🤔....

prefer kiri ...