Which pet do you have or want to have?
Voice your Opinion
Cat
Dog
Hamster
Rabbit
Others (please share)

3779 respon

41 Balas

Suka kucing tp tak pandai nak ajar potty dia. Baik bela binatang dalam sangkar mcm hamster, sugar glider ke tp komitmen sebagai ibu lagi utama skrg ni. 😅

I want to have iguana or sugar glider. tapi takut tak boleh beri komitmen takut terabai. so biarkn saje la impian tersebut.

X tahula.. Knp ble tjebar dgn rabbit ni. Pdhl arnab village kat ranau pun x pijak lgi 😂 #TAPSupermoms #TAPactiveusers

ever had rabbit, then hamster... did think of dog but rather save the expenses

10 cats 10 kittens 🥰 sil panggil rumah sy cat wonderland. #TAPxKISSmineral

xde haiwan peliharaan.. dan x boleh bela dulu buat masa ni ank² smua kcik²

tak suka apa sahaja binatang peliharaan.. alergic, boleh semput..

No. Bcz im alergic. But my husby willing to pet a hare

tak suka pet sbb tahu tak boleh bagi komitmen utk

I like rabbit... 😂😂😂Bcoz its really cute