Baby teething

When do baby start teething? what is the sign?

9 Balas

selalu ya baby akan demam...dan senang untuk kenal pasti jika baby nak tumbuh gigi gusi dia akan bengkak...tidak menentu umur baby...ada yang cepat dan ada yang lambat...dan pasti ada sekali dengan merangkak...duduk...bediri...😊☺baby saya umur 8 bulan baru keluar gigi...tapi dia sekali dengan duduk , merangkak dan bediri

every baby is different, mine start as early as 3 months, now he's 1y 3m got 8 teeth up n down. 1 upper right back molars and now 2 halfway up down molars. it's okay if he grows he's teeth late. cause every baby is different some babies got all 9 within 6 months of age

Anak saya suka gesel2 lidah kat gusi.. Tandanya gusi gatal la tu.. Tak lama tu demam.. Then memang betul gigi keluar.. 8months now dah ada 6 gigi tapi kawan saya anak dia 8 months gigi takde lagi.. So depends jugak la

my son start teething at 6m.. selalu gigit jari.. air liur meleleh.. n kerap meragam..

5y ago

meragam cmane tu? kuat ngs ke.. or menjerit2 ke..

air liur meleleh. suka gigit2.. gusi nmpk mcm bengkak

5y ago

susuk emas..ank sy yg no3 umur sthn baru tumbuh gigi😅

suke masukkan bnda dlm mulut ,

air liur keluar gan demam

4m to 7m 😊

5y ago

ank i umur setahun baru kluar 1st teeth