What's your favorite Japanese food?

124 Replies

RAMEN, maki sushi and other cooked sushi, tempura, gyudon and other donburi (rice bowls), sukiyaki (not too much but still good), yakiniku (anything grilled, japanese way), chicken karaage and katsu, tonkatsu, gyoza. the list goes a long way. lol. sa takoyaki and okonomiyaki dapat authentic (japanese way) talaga para masarap.

Top Japanese Food for me: 1. Ramen ❤❤❤ 2. Sushi 3. Tonkatsu (Lalo na may Curry) 4. Katsudon 5. Gyudon 6. Tamago 7. Melon Bread Many to mention na ako pag Jap Food. Hahahahaha. ❤❤❤❤❤❤❤

LAHAT! wagyu beef,ramen,kaarage, takoyaki, okonomiyaki saka yung hotdog sa japan.... saka mga foods sa 7-11 doon panalo pang restaurant e!

Takoyaki, Okonomiyaki, Tempura, Ramen, Matcha desserts and tea, Donburi, Tamagoyaki, Tonkatsu, Gyoza, Teriyaki chicken

Okonomiyaki Gyoza Sushi and sashimi Onigiri Their pastries and breads are to go too Ramen Yakisoba

Ay syempre Ramen tayo. Lalo na kapag sa Yushoken sa Molito Alabang. #thebest

Ramen,Tempura,California Maki,Sushi,Takoyaki 😍 Nakakagutom 😅

Ramen. Tempura. Sushi. Maki. Gyoza. Well, I love Japanese food ❤

ramen, cali maki, tempura hays lahat ng jap food 😋😋😋😋

Sushi and maki and tempura and... haha basta Japanese food! 🥰