hospital bag

what should i pack in hospital bag.nurse(kuching,sarawak) said need to donate 20pcs maternity pads if normal delivery and 30pcs maternity pads if cserean to the hospital.is this true? what should i bring in my hospital bag? please advice.thanks in advance.

4 Balas

x sure la men donate. tp nak, nya akan prepare pad speta pun. kelak kita byar ikut brapa nok dah dipakey. kelak da sidak mdah.. btw, kmk ria kat Sibu. kmk assume sama la kali sbb kmk dpat info gya juak masa nak deliver marek.

Donate? Setahu saya, after delivered, nurse akan pakaikan pad untuk kita, provided by hospital. Lepas tu nk kalau nak tukar, baru la pakai pad sendiri.

Just bring the whole pack. You're gonna need to change pads a lot of times after labor.

Huh?? Never heard that kind of donate before