Diaper Brands

What is the best diaper na nagamit ng baby niyo so far? We have tried these: Pampers Premium Pampers Baby Dry Mamy Poko Blue Huggies Natural Soft Ultra Fresh Toddliebaby Cheapest with best quality overnight: Ultra Fresh Most Expensive with best quality: Toddliebaby Ung pampers baby dry grabe leak. And mamy poko may leak instance din.

2 Replies

Toddliebaby yung gamit namin. Hindi kasi nagleleak tsaka super lambot ng diapers nila. Hindi nagrarashes