Do you have weird hobby during your pregnancy?
Voice your Opinion
Yes , (share in the comment as well)
No

2068 respon

50 Balas

pregnant first suka jalan kali. pegi mall pon jalan kaki je. jauh2 jalan. x de pulak rasa mengah.. lepas beranak terasa mengah dia.. hahahah.. ni pregnant kali kedua dia punya malas n letih tu , aduuu ,, kalau bole nak tido je seharian. nasib baik la bulan posa.. 🤣🤣🤣

menjahit , dpat embroidery ni rasa sorok sangat , padahal sblum ni entah bila bila la nak menjahitnya 🙃

suka cium sabun mandi May lavender. Da cium xpuas, gigit pulak kunyah. Lepas tu kumur2.

suka mewarna tak kira apa kartun ke permandangan or tumbuhan. obses dgn warna pensel

Dari x suka brmake up tiba2 hari² nak mnghadap cermin😂makeup sna sni

suke benda y sblm mengandung xsuke buat...kuat merajuk cepat nangis...

Gigit lengan suami & menonton filem seram (cerita hantu,sambil ketawa)

I like Kodomo Lion toothpaste range. Other than that caused nausea.

Tiba tiba tak suka bau husband, rasa nak muntah 😂

tiap hari nk melukis je.. wlaupon x pndai melukis😅😂