Did you have weird cravings while you were pregnant? Share with us!
Voice your Opinion
Yes
No

3497 respon

23 Balas

X tau craving ke apa...byak sgat bnda nk mkn, almaklum lh, jauh di perantau susah nk dptkn apa kita sllu dpat n beli...sini x tau nk cri kedai mna, klau duk kg, tau cari kat kedai mna ada n sedap ikut slera

kurang suka desserts ni, but since pregnant mmg suka kek gler2 punya.. xdpt mmg nangis. but bila fikir pasal baby and sugar alhamdulillah dh boleh atasi rasa craving minum air kosong mkn buah byk

Mse mngndungkn ank yang nmbr 3 trngin nk mkn strawberry kbtulan plk mse 2 somi outstation slme 2bln,cri kt psararye b'dktan xde... Smpai la bby lhir msih xdpt nk mkn strawberry..😢😢

teringin nak mkn shell out sgt. pdhal saya x perasn yg saya preggymasa tu. so hubby bawa jgak.

Yes. I dont eat durians but now I really want durians isi merah 😭 They said only in sabah.

teringin nak makam tempoyak petai bilis!!! tapi sebab durian so x boleh 😭😭😭😭

nasi goreng ikan masin mkan dngan kailan ikan masin. so sedap.

roti canai with melted chocolate..tpi blm tercapai lagi😅

minum air asam jawa panas dan makan asam jawa dengan bread

Rasa nak makan rokok😅😅😅tp tk mkn pun