breast gatal sangat

Weeks 9 day 2.. penat dah asyik nk garu breast ni tp xde la garu beria sbb takut melecet.. bila la nk hilang rasa gatal ni? Ni kalau nti xde susu byk, xtau la.. dua org dulu kurg susu sampai kena guna kobis la, sikat la, mandi air suam la..nk bg reda bengkak susu tp susu xnk keluar.. hukhuk

1 Balas

Ada yg abis bersalin br hlg gatal....standby je susu tin klu kurang air susu,air susu tu bgantung dgn kilang susu bdn seseorg..ada orgcukup 3bln mmg takde air da,mkn apapun stop juga

4y ago

Itu la.. kita redha je la nanti..