Sakit Breast

Breast sakit rasa macam bengkak susu, tp anak dah susu pun still sakit. Bahagian nipple tak rasa sakit. Sakit bahagian atas breast je. Bila tekan kat bahagian sakit tu rasa keras2 mcm ada ketulan besar. Anak saya dah 1y7m. Susu pun takde la banyak sangat mcm baru beranak dulu. siapa yg ada pengalaman mcm ni boleh share solution?

1 Balas
 profile icon
Tulis jawapan
VIP Member

hi sis🥰sihat ke? em sis da try tuam ke tmpat bengkak tu? dulu pnh jugak kena bengkak susu...sy tuam n urut... tp pd sy kalau sis rs ada ketulan ...better sis g jmpe doctor...doc boleh check n boleh kurangkan kerisauan sis k ❤️☺️

7mo ago

takde try tuam lagi. sebelum ni pernah rasa camtu belah kanan. tp dah ok lepas urut sikit. kali ni belah kiri mcm ketara pulak. btw tq ye puan atas nasihat 😊