Normal ke 13weeks baby dah pusing ke bawah?

Harini ada scan dgn doktor pakar.. doktor ckp kepala baby dah pusing ke bawah? Normal ke? Sy risau sblm ni penah gugur 2kali sbb sy ada masalah pangkal rahim pendek.. #pleasehelp #firstmom #bantusharing

2 Balas

Yg sebelum ni gugur 22weeks.. haah ya, khamis depan sy akan ikat pangkal rahim.. doakn saya ye 😊 harap sgt kalini dpt bertahan dgn selamat

2y ago

InshaAllah klu dh ikat dktr akn monitor closely. Moga dipermudahkan segalanya ya. Sy pernah suspect pangkal rahim pendek, tp dktr dh monitor & everything is fine. Jd xperlu buat prosedur tu. Alhamdulillah bby dh 3bln lps ttc1y6m, 2x ggur.

Blh tahu ggur brp bulan ye previously l? Usually klu btul ada mslh pangkal rahim pendek dktr akn suggest ikat pangkal rahim.