Nak tanya wife kebas² tangan kaki lepastu jantung seram sejuk tiba² tu normal ke?

Week ke 13

7 Balas

selalu nya kalau kebas2 kurang calcium. boleh refer penerangan dkt tiktok/ig / telegram doctor samhan. doctor ada terang kan. boleh juga refer penerangan dkt tiktok doctor teddy. apa2 pon better consult doctor utk lebih kepastian encik. biar doctor yg nilai tahap kesihatan wife dn janin dlm rahim.

pergi klinik. mungkin demam mungkin ada masalah lain. kami kt sini taktau tahap kesihatan & kondisi isteri tuan.

Kalau berterusan pergi hospital terus ya.

Jantung seram sejuk tu mcm mne??

2y ago

saya sampai 31 week sekarang rasa macam tu 🤣 so tu normal.

Pergi klinik ya, Encik.

pergi klinik

anxiety ke