bersalin

Week 39d2 ....blm ada tanda bersalin lgi....mmg bgitu kha ???? Ada cara mempercepatkan persalinan tgu hari

3 Balas

Good luck sis..sy plak dh 40 wks 3 dys..masih blom beranak gak😅 kita kna jalan2 la sis nmpknya..bukaan sy br 1 cm smlm..so, kta kna usaha 'buat jalan' ni sis huhu..selamat berusaha ye sis..sy doakan sis dipermudahkan urusan bersalin dan semoga sis n anak selamat selepas bersalin..mohon doakan yg sama utk sy gak sis🙏

Salah satu cara untuk mempercepatkan bersalin adalah dengan banyakkan berjalan. Semoga dipermudahkan urusan bersalin nanti. Allahumma Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms

Sy pn da 39weeks sy kuat berjalan kdang miss v sy rsa sakit klu baby gerak tapi xde tanda apa2 lagi doa kn sy semoga dipermudah kn brsalin aamiin