Do you wear your bra to sleep?
Voice your Opinion
Yes
No

2135 respon

14 Balas

slama ni xpenah pakai bra masa tido, tp lepas besalin ni sentiasa kena pakai, sbb kena pakai breastpad. lau xpakai abis basah baju kena susu 😣 korg yg xpakai bra tu susu xtekeluar ke masa tido?? 🤔 korang buat cemana ye, ke korg biarkn je susu basah2 kena baju. rimas gak hari2 nk kena pakai.

sebelum kawin tak pakai. masa pregnant ni pakai sebab rasa sakit bila bangun. mmg rasa tak selesa, tpi biar lah supaya tak rasa sakit.

No ,because my baby 2 month breast feeding. If i dont use bra the breast leaking.

Yes. I'm wearing the breastfeeding bra #TAPsupermoms #TAPactiveusers

selalu nk tido tak pakai pun.. kalau pakai mcm x selesa je.

tak bernafas nanti 🤣

wireless at any time

sebab saya lelaki

i like bebas

nope