Apa beza sticker dekat buku klinik ye? Di buku saya ada kena tampal sticker kuning?

Warna pelekat di buku

11 Balas

dulu nurse ad bgtau sy sticker kuning yg ditampal dekat buku pink tu risiko baby kuning tingi klw x jge pemakanan..sy darah jenis o..alhamdulilah baby sy kuning x brape tingi sbb sy jage pemakanan harian sy semasa pregnant

dalam buku pink ada maklumat serba lengkap.. nanti ada masa terluang boleh semak dari kulit buku depan sampai la kulit buku belakang.. bukan utk org lain, utk ibu2 jugak 🤭🤭👍

klau sticker maksudnya kandungan berisiko tggi, atas faktor umur ke? atau ad ap2 penyakit? and slalu kna refer pakar O & G

dekat vuku pink tu ad tulis n terangkn tntg wrne² plkt tu...puan blh bc..

saya mula2 hijau. masuk 31 minggu jadi kuning sebab gula tinggi, gdm 😂

saya sticker putih utk anak kedua ni. anak first sticker hijau.

sy dlu sticker kuning sbb ad risiko dpt pre eklampsia

Dlm buku kalau xsilap ada tulis. Boleh baca

sticker kuning sbb bawh umur mcm saya

sy sticker hijau. gdm on diet.