Warna baju anak mengikut jantina, adakah anda pon lakukan yang sama?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

10513 respon

28 Balas

tetapi...setiap kali beli akn ke arah baby boy..pink mmg jarang beli..kalo tringin sgt beli satu.sereyauuu hehehhe tp comeyyy sgt pink nya lahaiiiii.sy scan smpai ank ke3 ni mmg xkan tau jantina hinggalh mereka d lahirkan...hihihiiii

anak laki i dah 2thun saja ajar beli warna unisex, supaya dia x judge pink,merah only pompuan..warna xmelambangkan ape2. Semua boleh pakai. Kecuali pesen baju je.

Untuk anak yg da besar ni warna baju dorg ikut jantina la, kalau yg baby ni unisex jak.. boleh pass ke adik2 nya @ kazen2 nya pakai..

sy lgi suka beli unisex..dri baby klau scan pun beli unisex senng..skrng ank no 2 scan baby xmau tunjuk pkai yg abg punya senng🤭

anak pertama sampai lah Mo masuk no4 ne smua sy beli kan 4 helai ja unisex nnt keluar baru beli ikut jantina☺️

dah lahir baru beli baju yg ikt gender.. w/pon scan btol,tapi tetap was²😅

Tidak 🤭🤭 Anak saya boy tapi ada je baju colour pink 🤭🤣

saya beli yg unisex color..sbb dah 3x scan x nampak jantina lg..

Saya akan pilih baju ikut warna apa y lawa pada mata saya😅

unisex, Baby first so xtaw scan jantina tu betul atau X 😅