No Question Just Feeling Guilty

Just want to share my guilt feeling. Today I accidentally bump my baby's head on the floor while giving him bath and he cried out loud.. I feel so guilty.. ???

10 Balas

biasa tu perasaan mcm tu .. huhu .. bkn sngaja pun kan ..

5y ago

Of course x sengaja.. Tangan licin bersabun pegang baby kepala dia terjatuh kena lantai.. Nasib baik waktu tu bagi dia berbaring just angkat kepala sikit bagi tinggi.. So xda la jarak kepala dengan lantai tu jauh sangat.. Tapi berbunyi la bila kena lantai tu.. Terus meraung dia.. Rasa bersalah gila..