Do you think walker is bad for a baby?
Voice your Opinion
Yes
No
I am not sure

4716 respon

13 Balas

takla.. jgn ler 24jam bg duk dlm tu.. lenguh kelengkang budak.. masuk bila nak masak atau time ada kerja, supaya dia takcapai apa2 masuk mulut..

Sangat bagus untuk bayi sebab bayi boleh belajar untuk gerakkan kaki selain itu boleh memudahkan urusan mommy UTK memasak..

No. But don't use walker too early on baby. Need to use it with suitable age ✌🏻

No but make sure not to put the baby too long in the walker, it's not good..

no...ok je. parent kena pantau slalu anak

tapi taknak beli pun

No #TAPSupermoms

Depends

tidak.

Tidak