11 week left

Walaupun lebih kurang dalam 2 bulan lebih je nak bersalin, tapi die punye nervous dan excited tu tak boleh bawak bincang. Asyik menghitung hari je nak tunggu dikbaby keluar.

14 Balas

sy plak trbalik.rasa nak anak stay dlm rahim ..seronok bawak dia bsama2.skrg bru 34w..tkut nk hrp jmpa cpt sbb mmg doa spya baby keluar slps 37w.... smlm sy kluar darah..igtkan laluan dh trbuka..risau;(.... anyway... xtau nkx expect mcm mana baby sblm dan selepas keluar nanti....ofcoz seronok.😁❣️🥰