11 week left

Walaupun lebih kurang dalam 2 bulan lebih je nak bersalin, tapi die punye nervous dan excited tu tak boleh bawak bincang. Asyik menghitung hari je nak tunggu dikbaby keluar.

14 Balas

sy plak trbalik.rasa nak anak stay dlm rahim ..seronok bawak dia bsama2.skrg bru 34w..tkut nk hrp jmpa cpt sbb mmg doa spya baby keluar slps 37w.... smlm sy kluar darah..igtkan laluan dh trbuka..risau;(.... anyway... xtau nkx expect mcm mana baby sblm dan selepas keluar nanti....ofcoz seronok.😁❣️🥰

moga dipermudahkan 😍 buat ibu ibu yg lain juga. klau berniat nak fully bf, bykkan membaca tentang bf etc. sy awal2 dlu apa pun tak tahu. menangis2 stress kesian kat baby. tp Ahamdulillah takda apa apa. bru lah faham mcm mana rasanya orang kena postpartum memang tak boleh dibuat main 😅

samalh mcm sy.16thn ni bru mengandung lg.excited xbole nk ckp.selalu doa mg allah jaga kandungan ni smpi ms melahirkn.kk abg n abh dia dh xsbr nk tggu dia kuar.rindu bau bby.ank yg ke 2 dh 16tahun.smg kandungan ni selalu dlm lindungan allah..kuar dlm keadaan sihat n sempurna

tak sabar kan nak tunggu baby keluar tatap wajah dia, saya pun asyik duk intai je baju baby sebb excited hehe lagi ii firstmom excited gembira sedih semua bercampur bauk semoga urusan ibu ii yg bakal bersalin dipermudahkan amiin

Samalah masa saya nak bersalinkan anak first. Excited but nervous at the same time. Bila anak dah keluar tu asyik nak pegang je budak tu. Yelah jakun first time dapat anak 😂 Semoga dipermudahkan mommy

Saya tinggal 4week lagi sngt” tk sabar dh nak jumpa baby excited nya bukan main firstmom🥰 Semoga kita semua di permudahkan urusan bersalin nnti aamiinn🤲🏻

Sama lah kita..8 minggu je lagi..takut, nervous, risau semua ada tp tak sabar nak tengok anak pertama depan mata ❤️ semoga dipermudahkan urusan bersalin kita semua ya mummy2 🥰

Sama lah dengan saya sis. Lagi 4minggu lagi sisa baki yang tinggal. Hari ii sayang menghitung hari bila nakkeluar rasa excited dia sebab anak pertama kan😂😂😅

sory mommy mencelah perna tak rasa sakit perut masa 25 weeks dia mcm nak terberak tpi tak berak sakit perut kejap sy risau.. sbb apps ni tak bnyak yg nak respon

11mo ago

kesian awak 😂 sy sepanjang preggy haritu Alhamdulillah rasanya sekali je sembelit. selalu memang okay je. klau sakit2 perut pun tak sangat sikit sikit je tp bukan jenis yg nak terberak tu. haa time meneran bersalin nnt memang rasa mcm nak terberak tp teran2 keluar bby 🤣 awak mungkin boleh cuba tanya nurse kt kk awak 😄

Wah sama la kita sis..sy lg 11 weeks 2 days excited nak dpt baby..tp takut nk sakit contraction pulak 😂