Nervous

Today is my 37weeks 1day. Nervous, asyik mimpi baby dh keluar je, too excited but nervous. Hopefully everything goes well. Doakan kita ye. ??? #countingdays #SA Jr.

9 Balas

hehe..sama la..sy dh 38 weeks .sy pon mlm2 asyik mmpi dh beranak..tp bila terjaga aik xde lg..perot belon lg..hehe..myb sbb terlalu esited tnggu bby bila nk kluar kot..smpi terbawa dlm mmpi..

5y ago

kann. org kata normal kalau mimpi mcm tu time dh hujung2 ni. akn ada mimpi pelik2. tulah, bangun2 tengok perut buyong lagi. heheee

damn, i yg baru masuk 20 weeks ni pun ada mimpi dah beranak. tak tawlah sbb ape nya haa. excited sgt kot.

5y ago

kann, excited pula rasa. 😝

kenapa saya xda mimpi apa2 😂😂 malah lasak hiking lagi ada lha..padahal lagi 10hari ja nk beranak..

5y ago

hiking mana tu? takde sakit2 pinggang n letih ke sis? aigoo, sy ni jalan pun dh tak larat dh. 😅 sy hiking juga sebelum preggy. hehe, kita geng

Kita baca pun kita yg nervous🤣now 35week 5 days.. Semoga di0ermudahkan ya sis..

5y ago

hehe. semoga dipermudahkan

insyaAllah... bykn bzikir, bc surah mariam, selawat.. moga dipermudahkan... aminnn

5y ago

wc sis... 😍😍😍 moga semua bjalan lancar dan di pmudahkan... aminn

samelahh sllu mmpi bby dah kluar 🤭🤭 saya pun 37week now .

5y ago

wahh serius ?? congrats . selamat berpantang happy for youu 😉😉saya masih menghitung hari ni .. doakan saya semua brjln lancar 🤭

Baby first I keluar masa 37 weeks 2day

5y ago

alhamdulillah, baby dh keluar 37w 3days. 😉

semoga d'permudahkan sis ☺️

5y ago

terima kasih, awak. moga dipermudahkn awak jugaa.

smoga dpermudahkan